Matras advies

Home » Matras advies

Als u op zoek bent naar een nieuwe matras die volledig aansluit op uw slaapbehoefte en u hiervoor wel wat gedegen advies kunt gebruiken, dan bent u bij Dormex te Wuustwezel, in de provincie Antwerpen, op de juiste plek. Als slaapspecialist en als grootste officiële verdeler van de beste matrassen in heel België en Nederland, geven wij u graag professioneel advies en garanderen wij u dat u bij ons dé beste matras vindt.

Matras advies van een echte specialist

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe matras hebben veel mensen baat bij deskundig advies van een echte specialist, zoals Dormex uit de provincie Antwerpen. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in de beddenindustrie en hebben een uitstekende productkennis. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een matras voor lage rugpijn of een nieuwe boxspring, zoals de Torino, wilt aanschaffen, als u in onze beddenspeciaalzaak in Antwerpen langkomt, rekent u op professioneel advies op maat. Tevens vindt u bij ons de beste ondersteunende lattenbodems en zachte kussens en donsdekens die een goede nachtrust garanderen.

Maak snel een afspraak bij onze speciaalzaak

Bent u van plan om een nieuwe matras te kopen maar krijgt u vooraf graag eerst professioneel advies van een specialist uit de provincie Antwerpen? Dan zit u goed bij Dormex te Wuustwezel. Wij luisteren graag naar uw behoeften en staan in onze showroom in Antwerpen voor u klaar met gedegen advies vooraleer u overgaat tot de aankoop van een nieuwe matras. Wilt u een afspraak maken zodat u zo snel mogelijk kunt langskomen? Neem dan meteen contact met ons op door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 03 295 63 19 of door een e-mail te sturen naar info@dormex.be. Wij zijn u graag van dienst.