Het Merk

Home » Het Merk

download

Waarom kiezen voor Simmons Bedding?


 

  • Simmons weet hoe belangrijk een matras is om een goede nachtrust te garanderen.
  • Simmons gebruikt daarom zijn deskundigheid voor de ontwikkeling van de modernste technologieën en past de beste materialen toe.
  • Alle matrassen worden volledig in Frankrijk gemaakt.
  • Simmons matrassen zijn handgemaakt en met zorg samengesteld in onze Franse fabrieken.
  • De nieuwe, door Simmons gepatenteerde technologie is het geheim van onze uitzonderlijk comfortabele bedden. Elke pocketveer wordt apart in een niet-geweven zakje verpakt, dat is gemaakt van een hypoallergeen, ventilerend, bacteriedodend en sterk materiaal. De pocketveren, die ultrasoon zijn gelast, worden aan de zijkanten en niet aan het oppervlak met elkaar verbonden. Ze bieden een perfecte ondersteuning bij alle slaaphoudingen zodat u kan genieten van een heerlijke nachtrust.
  • Simmons matrassen geven een luxueus slaapgevoel en ontlasten uw rug tijdens de nacht.
  • Simmons heeft een kwaliteitslabel, uitgereikt door de Franse Kinesistenbond .

 

“De slaapkwaliteit verbeteren, en welzijn en comfort bieden,

dat is wat Simmons al meer dan 150 jaar bezighoudt.”

 

GESCHIEDENIS


 

1870: De Amerikaan Zalmon G. Simmons produceert een metalen karkas met springveren en bedekt het met een katoenen laag: het is het begin van het springverenmatras. De springveer wordt hierna in zakjes gestopt, wat leidt tot de legendarische Quiétude-vering.

1919: Simmons stopt met de productie van kaasverpakkingen en start zijn beddenonderneming. De eerste verenmachine wordt in gebruik genomen. De veren worden niet langer handmatig geproduceerd. 

1929: De Simmons-matrassen steken de Atlantische Oceaan over in de slaapcabines van de beroemde cruiseschepen Le Normandie en Le France. Het merk installeert zich in Frankrijk. De Franse ontdekken de uitzonderlijke vering en zijn verrukt over het weergaloze comfort

Historisch foto Simmons

Franse knowhow


 

Simmons weet hoe belangrijk een matras is voor een goede nachtrust. Het merk gebruikt daarom zijn deskundigheid voor de ontwikkeling van de modernste technologieën en past de beste materialen toe.

Alle matrassen worden volledig in Frankrijk gemaakt. De Simmons-modellen zijn met de hand bewerkt en met zorg samengesteld in onze Franse fabrieken.

visuel-savoir-faire-page-marque-simmons

Het geheim van het Simmons comfort: pocketveren


 

De nieuwe, door Simmons gepatenteerde technologie is het geheim van onze uitzonderlijk comfortabele bedden. Elke springveer wordt apart in een niet-geweven zakje verpakt, dat is gemaakt van een hypoallergeen, ventilerend, bacteriedodend en sterk materiaal. De pocketveren, die ultrasoon zijn gelast, zijn aan de zijkanten en niet aan het oppervlak met elkaar verbonden. Ze bieden een perfecte ondersteuning in alle posities bij het slapen zodat u kan genieten van een heerlijke nachtrust.
De slaapkwaliteit verbeteren en welzijn en comfort bieden, dat is wat Simmons al meer dan 150 jaar bezighoudt.

visuel-ressort-3-quarts-savoir-faire-simmons
Tophotels