Klantenreacties

Home » Klantenreacties

Wij dragen een goede klantenservice hoog in het vaandel, lees hier enkele klantenreacties:

Langdurige tevredenheid
Nu we een paar maanden verder zijn, wilde ik je laten weten hoe blij we nog steeds zijn met onze Simmons Golden Hill-Central Park matras. Hij ligt nog steeds net zo lekker als op de eerste dag. We hebben elke nacht een hotelgevoel.  Bedankt voor alles!”
Fam. Michielsen – Essen
20/05/2024

Begeleiding bij keuze
Chris, je geduld en kennis hebben ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuze. De Simmons Blues Soft matras ligt perfect en we hebben eindelijk geen last meer van rugklachten.
Fam. Jochems – Brasschaat
25/04/2024

Kwaliteit van het product
We kunnen echt het verschil voelen in de kwaliteit van de Simmons matras. Dank je voor je advies en hulp bij het kiezen. Dit was een fantastische investering in onze gezondheid.  Wij sturen gegarandeerd nog klanten.
Fam. Vercammen – Malle
22/04/2024

Persoonlijke aanpak
Chris, je persoonlijke aanpak heeft ons echt geholpen om de juiste keuze te maken. We zijn super blij met onze Simmons Salsa Firm matras en de geweldige nachtrust die we nu hebben.
Fam. Van Dijck – Meerle
16/02/2024

Snelle levering
Bedankt voor de snelle levering, Chris! De Simmons Salsa Firm matras en boxspring kwamen precies op tijd aan en het verschil in comfort is merkbaar. Wij zijn heel tevreden!
Fam. Van den Bergh – Wijnegem
23/12/2023

Probleemoplossing
Dank je wel, Chris, voor je hulp bij het kiezen van de juiste matras. Na jaren van slechte nachten is mijn slaapkwaliteit enorm verbeterd. De Simmons New York matras was precies wat ik nodig had!
Fam. De Ruyter – Borgerhout
21/11/2023

Aanbeveling aan anderen
Ik heb mijn vrienden en familie al verteld over hoe geweldig mijn ervaring was bij Dormex SlaapComfort. De Simmons matras is perfect en je hulp was onmisbaar!
Fam. Jansen – Kalmthout
10/11/2023

Uitstekende klantenservice
Chris, de service die je hebt geboden was echt geweldig. Je hebt alle tijd genomen om ons te helpen de juiste matras te kiezen. We zijn zeer tevreden met onze aankoop!
Steven en Sandra Vermeiren – Antwerpen
25/10/2023

Verbeterde slaapkwaliteit
Ik wilde u even laten weten dat ik sinds de aanschaf van de Simmons Beautyrest Aspen matras veel beter slaap. Geen rugpijn meer en ik voel me veel uitgeruster. Dank je wel!
Mev. Karin Vandamme – Sint Lenaerts
16/9/2023

Tevredenheid over comfort
Chris, ik ben zo blij met mijn nieuwe Simmons matras! Het ligt heerlijk en ik heb eindelijk weer een goede nachtrust. Bedankt voor je deskundige advies!
Fam. Van Aarschot – Antwerpen
22/8/2023

Ongeveer 6 maanden geleden kochten wij een Beautyrest Silver Cool matras. Ik had een schouderblessure en kon op onze oude matras niet meer slapen. De Silver Cool matras is voor mij een gigantische verbetering. Deze matras is zo comfortabel en neemt alle druk van mijn schouder weg. Zowel mijn man als ik zijn ervan overtuigd dat de aankoop van deze matras één van de beste investeringen is die we al ooit hebben gedaan. Ik zou deze matras ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar een heerlijke nachtrust!
Fam. De Ruyter – Oelegem
08/07/2021

Vorig jaar bij jullie een boxspring met Beautyresyt Sensory Energy matras gekocht. Ik heb zeer veel last van overgewicht, spier- en gewrichtspijnen en slapen was al jaren een probleem. Ik zag er dan ook verschrikkelijk tegenop om een nieuw bed te kiezen (stel dat ik verkeerd zou kiezen en nog minder goed zou slapen). En bedden proberen terwijl er iemand op staat te kijken leek me ook al niks. Maar bij Chris voelde ik me snel op mijn gemak. Hij luisterde goed naar mijn problemen, gaf me alle tijd, sleepte eindeloos toppers af en aan, gaf professionele, begrijpelijke uitleg en advies, tot ik mijn keuze had gemaakt. Toen het nieuwe bed er was, was het wel even wennen, maar nu een paar maanden later slaap ik veel beter. Ook als ik met veel pijn naar bed ga, lukt het om een paar uur te slapen en voelt mijn lichaam de volgende dag uitgerust aan. Ik kan eindelijk weer ontspannen in bed. Chris hartstikke bedankt voor de goede zorgen!
Mevr. Verbeek – Wuustwezel
24/04/2020

Fantastisch bed.  De Beautyrest Sensory Energy matras is heel ondersteunend voor mijn rug.  En ook het Therapeutic Silver kussen voor mijn nek niet te vergeten.  Eén minpuntje: het bed ligt te lekker om ’s morgens op te te staan.  Kan het iedereen aanbevelen.
Ook de service was TOP, betere service kan ik mijn niet voorstellen.
Mevr. Van Der Heyden – Brasschaat
25/05/2019

Beste heren van Dormex
Het is nu ongeveer 9 maanden geleden dat wij een boxspring met Beautyrest-matrassen hebben gekocht bij jullie. Het moet gezegd: wij zijn zeer, maar dan ook zéér tevreden over de aankoop. Met een frozen shoulder was het tot dan toe niet eenvoudig om te kunnen slapen. Ik ga hier niet beweren dat die schouderpijn volledig verdwenen is, maar het slapen gaat in ieder geval veel comfortabeler. Ook van de service zijn wij meer dan tevreden. Een woord is een woord en alle afspraken rond leveringstermijn en -condities werden nagekomen. Veel handelaars mogen aan jullie een voorbeeld nemen, want leugens en bedrog zijn zaken waar velen hun hand niet voor omdraaien. Kortom, wij bevelen Dormex verder aan, niet alleen van mond tot mond, maar ook via dit bericht willen wij twijfelaars over de streep trekken om bij jullie advies te vragen en te kopen. Want JULLIE ZIJN HET WAARD!!! Bedankt!
Fam. Van den Bempt, Boechout
19/3/2019

Hallo Chris, Het was om te zeggen dat we héél tevreden zijn met de matras (Beautyrest Luxury Gold) die we bij u gekocht hebben. We slapen er heel goed op.
Fam. Plaquet – Halle
3/1/2019

Wij kunnen bevestigen dat Dormex ons het ongelooflijke advies gaf om een Beautyrest by Simmons matras te nemen: het is niet alleen super koopwaar met een bangelijke service. We geniet nu 365 dagen op een jaar van een luxe hotel ervaring…!
Fam. Van Riet – Antwerpen
21/12/2018

Zeer tevreden over onze aankoop. De professionele service van aankoop tot levering was top!
Els H. – Wuustwezel 
18/11/2018

Beste Chris, We hebben geslapen als marmotten op onze nieuwe Beautyrest Black Golden Hill.
JVR – Antwerpen
11/10/2018

Hoi chris Zoals beloofd een update over het Vinci Down Deluxe Shoulder. Het was even wennen, maar hoe langer ik erop slaap, hoe beter mijn nek en schouders aanvoelen. Mijn nekklachten zijn enorm verminderd. Bedankt voor de begeleiding in de showroom.
Gunter K – Oostmalle
6/5/2018

Zeer tevreden over onze aankoop (complete boxspring met Beautyrest Black Soft matras). Nooit meer rugpijn gehad na aankoop van onze matras. Voor ons is er nog maar 1 adres als we aan vernieuwing van matras/kussen zijn. De medische kennis van Chris gaf ons vertrouwen. De professionele service van aankoop tot levering was top! Hun service is gewoon 5 sterren waard.
Fam. Frijters-Haest – Wuustwezel
8/1/2018

Sedert begin oktober slaap ik nu op een Thermux matras en lattenbodem. Sinds 20 jaar heb ik veel pijn in mijn onderrug. Verschillende matrassen gekocht,maar altijd pijn. Je weet niet meer wat je moet doen. Op het internet las ik over traagschuimmatrassen en dan denk je zou het echt waar zijn. Nu ben ik dol gelukkig dat ik het heb gedaan. Ik slaap weer goed,kan zelfs weer uitslapen. En het meest belangrijkste de pijn is zo goed als weg. Niet meer ‘s-morgens uit mijn bed vluchten van de pijn.
Snelle levering prima service gewoon EEN ZEER TEVREDEN KLANT!!!
Mevr. Jansen – Borgerhout
29/12/2017

Goeiemorgen Chris, De Simmons Aube matras in de logeerkamer is een SUCCES. Bedankt voor het advies en de de correcte prijs. 
Jan V.R. – Antwerpen
23/12/2017

Voor een zalige slaap ervaring, een vriendelijke service en een echte boxspring zoals op hotel: Dormex SlaapComfort … een tevreden klant. 
Tom Janssen – Merksplas
19/12/2017

Beste Chris, We zijn heel blij met ons bed. We hebben tot nu toe al heerlijk geslapen in ons nieuwe bed, de Beautyrest Black Medium. Mvg, Katrien
Katrien – Gent
8/12/2017

Beste Chris, Ondertussen slapen we enige tijd in ons zalig nieuw bed. We zijn heel tevreden met de keuze die we gemaakt hebben
Fam. Vantournhout – Kapellen
31/5/2017

Beste, Na 30 jaar op een waterbed te hebben geslapen besloten wij om over te stappen naar een Beautyrest Diamond matras en Dormiline boxspring. Wij zijn zeer tevreden.
Verdonckt – Kapellen
4/5/2016

Beste, Slapen sinds enkele weken op een Simmons Sensoria Aube matras. Zijn super tevreden. Mijn man zijn rugklachten zijn bijna helemaal verdwenen. We zijn zowieso van plan om dezelfde matras te leggen in ons buitenverblijf aan de kust. Tot binnenkort.
Van den Heuver – Ekeren
8/4/2016