Matrassen

Home » Matrassen


Matrassen


 

Uw slaapcomfort start met een goede matras.

Een goede matras verbetert uw leven. U slaapt beter, heeft minder nek- en rugklachten en hebt meer energie overdag. In onze showroom vindt u verschillende matrassen van de merken Simmons, Beautyrest by Simmons en van ons huismerk DormiRest. Onze matrassen passen zich aan uw lichaamshouding aan en ontlasten uw wervelkolom. Zo slaapt u de hele nacht door en heeft u geen nek- of rugklachten.

U vindt in onze showroom matrassen binnen elke prijsklasse met een perfect slaapcomfort. Wanneer u bij ons een matras bestelt, leveren en plaatsen we hem gratis bij u thuis in de Benelux.

Simmons heeft het  kwaliteitslabel “Santé Kiné” gekregen, uitgereikt door de Franse bond van kinesisten en fysiotherapeuten. Alle Simmons matrassen zijn voorzien van een uniek systeem pocketverensysteem met tussen de 900 en 2140 pocketveren. Deze veren passen zich individueel aan uw lichaam aan en zorgen er zo voor dat er geen drukpunten ontstaan. U vindt bij ons matrassen in elke prijscategorie.

 


Matrassen Collectie


 

Club by Simmons
New York by Simmons

Club


De Club collectie van Simmons is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen zijn chic en elegant..

 

meer over matras “Club”


New York


De collectie NEW YORK by Simmons verbindt twee nieuwe technologieën en biedt u zo de kans om te kunnen genieten van het beste wat Simmons kan bieden.

 

meer over matras “New York”

Sensory 00
Black 00

Sensory


Beautyrest Sensory, matrassen die ontwikkeld zijn in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Het is de enige Franse collectie die het label SANTE KINE (gezondheid fysiotherapie) mag gebruiken.

 

meer over matras “Sensory”


Black


De Black matrassencollectie biedt producten aan die uitermate geschikt zijn voor de verbetering van uw welzijn, een hoogwaardig afwerking en exclusieve materialen die minutieus zijn geselecteerd op hun vernieuwende eigenschappen.

 

meer over matras “Black”

Hybride

Hybride


Met Hybride bieden we U een collectie matrassen aan die de voordelen van verschillende materialen combineren. Ze zijn opgebouwd uit verschillende lagen: een comfortabele toplaag en een hoogwaardige ondersteunende basis.

 

meer over matras “Hybride”