Showroom

Home » Showroom

Bij ons kunt U op 2 manieren deskundig advies krijgen over een slaapsysteem.
Of U komt langs tijdens de openingsuren of U maakt een afspraak.  

De afspraak kan steeds na de openingsuren tussen 17.00 en 19.00;
Op zondag en maandag tussen 10.00 en 17.00.

 

 

Voordelen van een afspraak:

  1. Begeleiding door Chris, paramedische slaapadviseur
  2. U hebt de showroom voor u alleen
  3. U wordt niet gestoord door andere klanten
  4. U krijgt tijd om de slaapsystemen te ervaren
  5. U krijgt de volle aandacht

Maak een afspraak: 03 295 63 19

Showroom 1
Showroom 5
Showroom 2
Showroom 3
Dormex Foto
Showroom 4

 Hoe een nieuw bed uitkiezen

5. De Simmons Bedden

DE “BEATYREST by SIMMONS” BEDDEN

Al 151 jaar doet SIMMONS  er alles aan om hun klanten een nachtrust te bieden die optimaal herstellend is. Een SIMMONS-bed wil u een volledig fysiek en mentaal herstel bieden en zorgen dat u weer helemaal bent opgeladen. 

Het kiezen van een goed bed is echter niet makkelijk, daarom willen wij u daar dan ook graag bij helpen.

HET CONTACT MET UW MATRAS

Met contact wordt het eerste contact met uw matras bedoeld, het eerste gevoel dat in de eerste seconden dat zo belangrijk is. Dankzij het Simmons-contact kunnen uw spieren zich langzaam ontspannen en kunt u de spanning van de dag laten wegglijden.

Afhankelijk van de dikte van de vulling kan het contact soft, medium of firm zijn. De keuze hangt van uw voorkeur af of van de manier waarop u slaapt.

Een zacht contact wordt mogelijk gemaakt door een dikke opvulling wat een gevoel van welzijn en een heerlijk comfort biedt.  

Een comfortschuim zorgt voor een stevig en dynamiek contact. 

6. Het contact met uw matras
7. De ondersteuning van uw matras

DE ONDERSTEUNING VAN UW MATRAS

SIMMONS BEAUTYREST matrassen bieden een ondersteuning die zich aan uw lichaam aanpast, om uw gewrichten te ontlasten en uw bewegingen gedurende de nacht te verminderen.  Dankzij de SIMMONS-pocketveren worden de drukpunten ideaal verdeeld om zo uw wervelkolom zo veel mogelijk te ontlasten

De keuze van de ondersteuning (soft, medium of firm) hangt in grote mate af van uw lichaamsbouw. De matras moet uw wervelkolom perfect ondersteunen.  Laat u daarom adviseren door Chris, onze para-medische slaapadviseur.

DE AFMETINGEN VAN UW MATRAS

Een standaardmatras is 160 cm breed.  Op een matras met een breedte van 160 cm kunt u beter slapen zonder dat u last heeft van uw partner (of dat uw partner last heeft van u). Uit de Franse Acticouple-studie is gebleken dat slapen op een matras van 160 cm breed de slaapkwaliteit met bijna 50% toeneemt.  Een koppel kan met een groter bed dagelijks 20 minuten aan diepe en trage slaap winnen en een kortere en lichtere slaap hebben. Deze diepe slaapfase is enorm belangrijk omdat hier het fysieke en geestelijke welzijn ontstaat.

Wat betreft de lengte van uw matras moet u een exemplaar kiezen dat minimaal 15 cm langer dan uzelf is.  Een persoon met een lengte van 1,85 m geldt dus dat u een matras van 2 m lang moet voorzien.  Simmons Beautyrest biedt ook 210 en 220 aan.

Simmons biedt naast 2-persoons matrassen (160 – 180 en 200 ) ook 1-persoons matrassen aan, 80/200 – 90/200 en 100/200

8. De Afmeting van uw matras