Beddenspeciaalzaak Antwerpen

Home » Beddenspeciaalzaak Antwerpen

Beddenspeciaalzaak in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen waar u een comfortabel nieuw bed kunt kopen? Dan zit u goed bij Dormex in Wuustwezel. Deze beddenspecialist geeft u het nodige slaapadvies als u van plan bent een nieuw bed te kopen in regio Antwerpen. U koopt bij ons kwaliteitsvolle matrassen en boxsprings die jaren meegaan. Een goed bed zorgt ervoor dat u bespaard blijft van rug- en nekklachten. Maak dus snel een afspraak voor uw slaapadvies.

Beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen met uitstekend slaapadvies

Als u in onze beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen een nieuw bed gaat kopen, is het belangrijk dat u eerst alle matrassen en boxsprings op een correcte manier test. Onze slaapadviseur helpt u bij het maken van uw keuze. Een slaapadvies gebeurt in vier stappen:

  • Stap 1: U test het best bedden wanneer u volkomen ontspannen bent. Daarom verwelkomen we u op een ontspannen manier en gaan we samen na wat uw wensen en noden zijn.
  • Stap 2: We gaan na wat uw natuurlijke slaaphouding is.
  • Stap 3: U test de verschillende bedden uit.
  • Stap 4: U kiest het bed dat het best bij u past, inclusief lattenbodem.

Uw beddenspeciaalzaak voor kussens en bedtextiel nabij Antwerpen

Naast een goede matras of boxspring is het ook belangrijk om een ergonomisch kussen te kopen. In onze beddenspeciaalzaak in Wuustwezel, nabij Antwerpen, kunt u niet alleen een nieuw bed kopen, maar vindt u ook de volgende merken voor uw kussen of bedlinnen: Royal Textile, Soraya, H & L, Damai en Vinci.

Maak snel een afspraak voor slaapadvies

Droomt u van een perfecte nachtrust? Dormex is dé beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen waar u een nieuw bed op maat kunt kopen. Wanneer u een afspraak maakt via 03 295 63 19, krijgt u een uitgebreid slaapadvies. Uiteraard bent u bij ons ook gewoon tijdens de openingsuren welkom voor uw droombed.