Matrassenwinkel in de provincie Antwerpen

Home » Matrassenwinkel Antwerpen

Matrassenwinkel in de provincie Antwerpen

Matrassenwinkel Dormex te Wuustwezel, in de provincie Antwerpen, is de plaats waar u moet zijn als u een nieuwe kwaliteitsvolle matras wilt kopen. De hoogwaardige matrassen die u bij ons in Antwerpen kunt kopen, zorgen voor een ideale nachtrust en bieden de juiste ondersteuning aan uw lichaam. Ergonomie is bij ons het sleutelwoord. We geven u slaapadvies en gaan met u op zoek naar een geschikte matras, lattenbodem en hoofdkussen. Onze service bespaart u heel wat nek- en rugklachten.

Matrassenwinkel nabij Antwerpen met jarenlange ervaring

Als u een nieuwe matras wilt kopen in regio Antwerpen, dan doet u dit natuurlijk het liefst bij een specialist met jarenlange ervaring. In onze showroom in Wuustwezel, provincie Antwerpen, vindt u diverse matrassen van het merk Simmons. Dit merk heeft een kwaliteitslabel en beschikt over unieke technologie die zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht om zo drukpunten te beperken. Uw wervelkolom krijgt op deze matrassen een perfecte ondersteuning en u geniet van een optimale nachtrust als u beslist om bij onze matrassenwinkel in de provincie Antwerpen een nieuwe matras te kopen. Daarnaast bieden we ook matrassen aan van het merk DormiLine. Bij onze matrassenwinkel nabij Antwerpen kunt u een kwalitatieve matras kopen voor elk budget. Tevens leveren en plaatsen wij uw matras gratis in uw slaapkamer.

Ontdek de verschillende matrassen in onze showroom nabij Antwerpen

Naast matrassen verkopen we ook lattenbodems, boxsprings, ergonomische kussens en bedlinnen. Kortom, we hebben alles in onze matrassenwinkel in regio Antwerpen om u een fantastische slaap te garanderen. Wanneer u langskomt tijdens de openingsuren of een afspraak maakt, geven wij u advies over al onze producten. We hebben tevens een rugverpleegkundige in huis die u helpt met het zoeken naar de juiste matras. Ontdek snel onze service in de showroom. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag wanneer u contact met ons opneemt via 03 295 63 19