Boxspring kopen nabij Antwerpen

Home » Boxspring Antwerpen

Wilt u een goede boxspring kopen nabij Antwerpen? Kom dan naar Dormex in Wuustwezel. Naast uw ergonomische matras koopt u hier boxsprings die uw slaapkamer een warm en modieus gevoel geven. Ontdek in onze toonzaal de verschillende modellen voor uw slaapinterieur. Welke boxspring gaat u bestellen bij dé specialist in regio Antwerpen?

Een boxspring van Belgische kwaliteit kopen nabij Antwerpen

Een mooi interieur draagt bij tot uw slaapcomfort. Kies er daarom voor om bij ons in regio Antwerpen een luxueuze boxspring van Dormiline te bestellen. Dit merk vervaardigt handgemaakte boxsprings van hoogwaardige kwaliteit in België. In onze toonzaal staan heel wat modieuze modellen waarbij u een ruime keuze heeft aan stoffen, kleuren en hoofdborden. Ontdek alle mogelijkheden in onze toonzaal in Antwerpen en kijk zeker ook eens naar onze acties; er zit vast wel een boxspring bij die u meteen wilt bestellen.

Koop een ergonomische matras bij uw boxspring

Wanneer u bij Dormex langskomt om een boxspring nabij Antwerpen te kopen, raden wij u ook aan om een ergonomische matras te bestellen voor een optimale nachtrust. Al onze matrassen zijn ergonomisch en geschikt voor mensen met rugklachten. De Simmons matrassen zijn voorzien van 725 pocketveren, die u individueel begeleiden tijdens uw slaap. U krijgt in onze showroom advies voor het kopen van uw matras en boxspring nabij Antwerpen. Zo weet u zeker dat u uw verdiende nachtrust krijgt.

Ontvang slaapadvies van een echte expert

Wilt u bij een specialist uit regio Antwerpen een nieuwe boxspring kopen die past in uw slaapkamer of wenst u een ergonomische matras te bestellen? Wij helpen u graag verder in onze toonzaal te Wuustwezel. Bovendien is het mogelijk om een afspraak te maken, zodat u ongestoord alle matrassen en boxsprings kunt bekijken en vergelijken. Bel voor meer informatie en om een afspraak te maken naar 03 295 63 19, of stuur een e-mail naar info@dormex.be. Tevens contacteert u ons eenvoudig via het contactformulier.