Ergonomische matras

Home » Ergonomische matras

Voor een ergonomische matras zit u goed bij Dormex in Wuustwezel. Wij zijn een officiële verdeler van de hoogwaardige Simmons-matrassen. Deze matrassen vindt u ook terug in de meest luxueuze hotels ter wereld. We verzekeren u een goede nachtrust aan betaalbare prijzen.

Een ergonomische matras die uw rug ondersteunt

Als het aankomt op een goede ergonomische matras, dan spannen de matrassen van Simmons de kroon. Deze matrassen van topkwaliteit zijn in Frankrijk bekroond met een label door kinesisten en fysiotherapeuten. Uw ergonomische Simmons-matras heeft 725 pocketveren, die zich individueel aanpassen aan uw houding. Hierdoor heeft u een optimale verdeling van uw gewicht en vermijdt u drukpunten. Uw lichaam is zo volkomen in rust en u vermijdt rug- en nekklachten. Bij Dormex verkrijgt u de volgende Simmons-matrassen:

  • Beautyrest Luxury
  • Beautyrest Black
  • Beautyrest Sensory
  • Simmons Duetto

Geniet van een optimale slaap

Perfectioneer uw slaap met, naast een ergonomische matras, het perfecte kussen van Soraya of Vinci te kopen. Test in onze showroom in Wuustwezel uw kussen in combinatie met uw nieuwe matras. Zo weet u zeker dat u het optimale slaapresultaat heeft. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor persoonlijke begeleiding? Bel dan naar 03 295 63 19. Wij helpen u graag verder zodat u zeker de juiste matras aanschaft die uw lichaam voldoende ondersteunt.