Black 00

Beautyrest Black Time Square

Het Beautyrest Black Time Square matras van Simmons is 34 cm hoog en heeft een stevig comfort. De Multisoft® techniek in de pocketveren verdeelt samen met de stevige laag traagschuim en de laag Elivéa®-schuim het lichaamsgewicht gelijk over het matras. Je ruggenwervel wordt ondersteund terwijl de lichaamsdelen die verder moeten inzakken, dit zonder problemen kunnen doen. De Cool Touch tijk zorgt samen met de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling voor een ideale slaaptemperatuur. De thermo regulerende wattenvulling behoudt een constante temperatuur, waardoor je de gehele nacht door kunt slapen. Ook wanneer je partner veel draait kan je ongestoord doorslapen, want door de individuele pocketvering voel je de bewegingen van de ander niet.

Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde soepele comfort. Het matras heeft een speciale non-slip Tript’Air® tijk. Hierdoor schuift het matras niet op de bodem.

Aspen 1
Time Square Doorsnede
Aspen 2

Waarom de Simmons Beautyrest Black Time Square matras?

 • STEVIG COMFORT EN OPTIMALE ONDERSTEUNING:  De laag traagschuim geeft een stevig comfort. Dankzij de Multisoft® pocketveren en het Elivéa®-schuim profiteer toch van optimale ondersteuning. Je lichaamsgewicht wordt evenredig verdeeld over het matras en lichaamsdelen die wat dieper moeten wegzinken krijgen hiervoor alle ruimte.
 • INDIVIDUEEL COMFORT:  De pocketveren werken individueel. Jouw bewegingen zijn niet te voelen door je partner, waardoor je beide kunt genieten van een optimale nachtrust.
 • NOOIT MEER JE MATRAS KEREN:  Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te keren, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig.
 • OPTIMALE VENTILATIE:  De Time Square matras van Simmons bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen.
 • Hoogte: 34 cm
 • Ondersteuning: FIRM
 • Comfort: MEDIUM
 • Technologie:  BlackSoft MultiSoft
Simmons Beautyrest Luxury

Beautyrest Luxury Alhambra

Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort in de stad Granada. Dit rijke complex zorgde voor inspiratie om het gelijknamige matras vol luxe te ontwikkelen. Dankzij het No Flip systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De Twinsoft springveer combineert twee Simmons veringen: Duetto en Sensoft Evolution. De combinatie van deze technologieen zorgt voor een uitzonderlijk contact. De bovenste veer Duetto, sluit perfect aan op de vormen van het lichaam voor een optimaal comfort. De onderste veer absorbeert progressief de druk van het lichaam en verdeelt gelijkmatig het gewicht. Dit resulteert in een goede ondersteuning en stabiliteit. Het matras kenmerkt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van de Quallofill by Dacron-watervulling. De kwalitatieve bewerking van de stof rondom het matras zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven, wat bijdraagt aan het duurzame comfort.

Het Luxury-schuim past zich in het matras aan, aan de vormen van je lichaam. Het zorgt voor minder drukpunten en verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal. Je ervaart een gevoel van gewichtloosheid. 

Alhambra 1
Alhambra Doorsnede
Alhambra 2

Waarom de Simmons Beautyrest Luxury “Alhambra” matras?

 • OPTIMALE ONDERSTEUNING EN ONTSPANNING:  De Beautyrest Luxury Alhambra matras kenmerkt zich door de Duetto en Sensoft Evolution pocketveer combinatie. Door de Duetto pocketveer sluit het lichaam perfect aan op de vormen van jouw lichaam en door de Sensoft Evolution absorbeert het matras progressief de druk van het lichaam en wordt het gewicht gelijkmatig verdeelt.
 • DRUKVERLAGEND SCHUIM: De Beautyrest Luxury Alhambra matras bevat Luxury Thermofoam traagschuim. Hierdoor past het matras zich perfect aan op jouw lichaam. Hierdoor ervaar je minder druk op je lichaam en voelt het of je gewichtloos op je bed ligt!
 • NOOIT MEER JE MATRAS OMDRAAIEN: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig. 
 • OPTIMALE VENTILATIE:  De Beautyrest Luxury Alhambra matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo-regulerende eigenschappen van deze vulling. 
 • DUURZAAM COMFORT:  De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.
 • KLIMAATREGULERENDE MATERIALEN:  De combinatie van thermo regulerende eigenschappen als kasjmier, linnen en zijde en het Luxury Thermofoam traagschuim houdt je lichaamstemperatuur in evenwicht.
 • Hoogte: 34 cm
 • Ondersteuning: FIRM
 • Comfort: MEDIUM
 • Technologie:  Duetto en Sensoft Evolution pocketveren-combinatie