Beste matras voor lage rugpijn

Home » Beste matras voor lage rugpijn

Wilt u de beste matras voor lage rugpijn aanschaffen? Bij Dormex in Wuustwezel vindt u een ruim aanbod met de beste matrassen voor rugklachten en krijgt u advies over welke matras u het best aanschaft. De matrassen van Simmons passen zich zo aan uw lichaam aan dat uw rug wordt ontlast. U test al onze matrassen vrijblijvend in de toonzaal. Hierbij geven we u het gepaste slaapadvies en gaat u naar huis met een matras waarop u een goede nachtrust heeft.

De beste matras voor lage rugpijn is een Simmons

Voor mensen met rugklachten hebben wij een ruim aanbod met de beste matrassen, zodat u ongetwijfeld de juiste matras vindt. De Beautysleep-matrassen van Simmons hebben een kiné-fysiotherapeutische erkenning. Daardoor is dit de beste matras voor uw lage rugpijn. Bovendien geven wij u graag advies over wat de beste matras is voor rugklachten. Uw matras bestaat uit zes verschillende lagen die helpen rugklachten tegen te gaan:

  • AirFeel foam voor de duurzaamheid van uw matras
  • Een met foam ingekapselde rand
  • AirCool gel foam, zodat u vrij beweegt op uw matras
  • 725 pocketveren
  • GelTouch foam
  • Een vezel die ervoor zorgt dat u niet oververhit geraakt

Advies over de beste matras voor uw rugklachten

Kampt u met vervelende rugklachten en bent u op zoek naar een nieuwe matras? Dan helpt onze deskundige u graag verder met professioneel advies op maat over welke matras het best is voor rugklachten. Om optimaal te kunnen genieten van een goede nachtrust, is een ergonomische matras die volledig bij u past onmisbaar. In ons aanbod aan matrassen vindt u hoe dan ook de beste matras voor lage rugpijn. Breng dus zeker een bezoek aan onze showroom, kom de matrassen testen en ontdek welke matras het best is voor uw rugklachten.

Ontdek de beste matrassen voor lage rugpijn

Naast de beste matras voor uw lage rugpijn koopt u bij Dormex ook lattenbodems die uw rug ondersteunen. De lattenbodems geven stabiliteit en passen zich aan uw slaaphouding aan. Zo bent u verzekerd van een gezonde slaap. U test al onze lattenbodems en matrassen in onze showroom in Wuustwezel en ontvangt tevens advies over welke matras het best is voor uw rugklachten. Wilt u een afspraak maken? Bel naar 03 295 63 19, stuur een e-mail naar info@dormex.be of vul het contactformulier in. Tevens bent u steeds welkom in onze winkel voor slaapadvies en voor de beste matras voor rugklachten en lage rugpijn.