Home » Slaapadvies

Het juiste slaapadvies is erg belangrijk als u een nieuwe matras gaat kopen. Kom daarom langs bij Dormex in Wuustwezel. Wij beschikken over de juiste expertise en nemen uitgebreid de tijd om met u op zoek te gaan naar het ideale bed. Stop met dromen over een perfecte slaap en laat u bijstaan door een expert die u voorziet van het juiste slaapadvies. U zult zich dit niet beklagen en geniet na ons advies van een optimale nachtrust in uw nieuwe bed.

Slaapadvies waar u een leven lang van geniet

Slaapadvies is een belangrijke pijler bij Dormex. Daarom helpt onze expert u graag zoeken naar een nieuwe ergonomische matras. We zorgen voor een matras die uw wervelkolom in totale rust brengt en die geen drukpunten veroorzaakt. U neemt bij ons uitgebreid de tijd om elke matras te testen. We hebben verschillende matrassen van gerenommeerde merken in ons aanbod en wij zijn bovendien de officiële Belgische verdeler van het merk Simmons. U mag er zeker van zijn dat we u het juiste slaapadvies geven waar u jarenlang van geniet.

Maak een afspraak voor uw slaapadvies

Heeft u nood aan deskundig slaapadvies? Kom dan tijdens onze openingstijden naar onze beddenwinkel in Wuustwezel of maak een afspraak. Als u een afspraak maakt, heeft u de showroom voor u alleen, geniet u van de volle aandacht van onze paramedische slaapadviseur en krijgt u de tijd om de slaapsystemen te ervaren. Bel hiervoor naar 03 295 63 19 en geniet binnenkort van professioneel advies.