De juiste boxspring voor uw rugklachten

Home » Boxspring rugklachten

Bent u op zoek naar een boxspring die rugklachten voorkomt? Bij Dormex te Wuustwezel koopt u een boxspring met een ergonomische matras om rugklachten te vermijden en te verminderen. Onze matrassen passen zich tijdens uw slaap aan uw lichaam aan, zodat uw rug wordt ontlast. Ontdek het ruime aanbod in onze toonzaal en geniet van een optimale nachtrust.

Op een boxspring slapen voorkomt rugklachten

Dormex is een officiële Belgische verdeler van Simmons-matrassen. Deze matrassen geven een luxueus slaapgevoel en ontlasten uw rug tijdens de nacht. De matrassen hebben 725 pocketveren die individueel bewegen en zo uw slaaphouding ondersteunen. Simmons heeft een kwaliteitslabel, uitgereikt door kinesisten en fysiotherapeuten in Frankrijk. In onze toonzaal helpen we u graag bij het kopen van een goede matras en boxspring om rugklachten te vermijden.

Boxsprings in verschillende kleuren en stoffen

Als u bij ons langskomt, heeft u keuze uit een ruim aanbod aan modieuze boxsprings die ideaal zijn om rugklachten te verminderen en voorkomen. Onze boxsprings van Dormiline zijn met de hand in België vervaardigd. U kiest uit verschillende stoffen, kleuren en hoofdborden. In onze toonzaal vindt u zeker een boxspring die bij uw slaapkamer past, alsook bedlinnen en ergonomische kussens.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wilt u rugklachten aanpakken en bent u daarom om zoek naar een boxspring? Ontdek dan ons aanbod en ga een goede nachtrust tegemoet. Wij geven u het gepaste advies over uw aankoop. Wenst u meer informatie? Bel dan naar 03 295 63 19 of breng een bezoek aan onze toonzaal in Wuustwezel.