Slaapwinkel Antwerpen

Home » Slaapwinkel Antwerpen

Dormex is uw slaapwinkel nabij Antwerpen voor al uw slaapadvies. Bij ons vindt u ergonomische matrassen en hoofdkussen, lattenbodems, boxsprings en bedlinnen. We helpen u bij het vinden van het bed van uw dromen. Ontdek snel al onze producten.

Slaapwinkel in de omgeving van Antwerpen voor uw ergonomische matras

De mens slaapt een derde van zijn leven. Daarom is het ook belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan uw slaapkamer. Zo is het noodzakelijk om uw matras om de vijf à tien jaar te vervangen. Bij Dormex vindt u verschillende ergonomische matrassen binnen elke prijscategorie. Wij geven u het gepaste slaapadvies en zorgen voor een jarenlange, gezonde nachtrust. Na uw bestelling levert onze slaapwinkel al uw slaapbenodigdheden bij u thuis in Antwerpen of omgeving.

Uw slaapwinkel voor Belgische boxsprings

Bij onze slaapwinkel nabij Antwerpen vindt u ook verschillende modellen boxsprings. Deze zijn in België met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Hierbij heeft u ook een ruime keuze aan hoofdborden. U vindt zeker een boxspring die bij uw interieur past.

Maak een afspraak in onze slaapwinkel

U bent van harte welkom in onze showroom in Wuustwezel tijdens de openingsuren. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen voor een uitgebreid en ongestoord slaapadvies. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak met ons op het nummer 03 295 63 19.