Matrassen Schoten

Home » Matrassen Schoten

Bent u op zoek naar nieuwe matrassen voor uw slaapkamer in Schoten of omgeving? Bij Dormex koop je ergonomische matrassen met een topkwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om ook een Belgische handgemaakte boxspring te kopen. Ontdek snel al onze producten en ons uitstekend slaapadvies.

Vind de ideale matrassen voor uw slaapkamer nabij Schoten

Een goede matras verbetert uw leven. U slaapt beter, heeft minder nek- en rugklachten en hebt meer energie overdag. In de showroom van Dormex vindt u verschillende matrassen van het merk Simmons. Dit merk is beloond met een kwaliteitslabel, gegeven door kinesisten en fysiotherapeuten. Alle matrassen zijn voorzien van een uniek systeem met 725 pocketveren. Deze veren passen zich individueel aan uw lichaam aan en zorgen er zo voor dat er geen drukpunten ontstaan. U vindt bij ons matrassen in elke prijscategorie voor uw slaapkamer in Schoten of omgeving.

Krijg slaapadvies bij de aankoop van uw matras

Wanneer u in onze showroom in Wuustwezel langskomt, voorzien we u van een vrijblijvend slaapadvies. We gaan na wat uw slaapgewoonten zijn, u probeert alle matrassen in uw slaaphouding uit en zo vinden we gegarandeerd een matras dat bij u past. Wanneer u bij Dormex matrassen koopt voor uw slaapkamer in Schoten of omgeving weet u zeker dat u jarenlang een gezonde nachtrust heeft. U komt langs tijdens de openingsuren of u maakt een afspraak voor uw persoonlijk slaapadvies. Bel voor een afspraak en meer informatie naar 03 295 63 19.