Matrassen Antwerpen

Home » Matrassen Antwerpen

Bent u op zoek naar nieuwe matrassen voor uw slaapkamer in Antwerpen of omgeving? Bij Dormex vindt u de ergonomische matras die u zoekt. Daarnaast koopt u bij ons ook een boxspring, lattenbodem, kussen en bedlinnen. We hebben alles om u een fantastische nachtrust te bezorgen.

Dormex is uw beddenspecialist voor al uw matrassen in Antwerpen en omgeving

In onze toonzaal in Wuustwezel, nabij Antwerpen, vindt u verschillende ergonomische matrassen van Simmons om te kopen. De matrassen hebben een kwaliteitslabel dat is uitgereikt door kinesisten en fysiotherapeuten in Frankrijk. De matrassen bestaan uit hoogwaardige materialen en hebben de nieuwste technologieën. Zo verdelen deze matrassen uw lichaamsgewicht op een natuurlijke manier via 725 pocketveren. De matrassen verlichten de druk op uw rug en u slaapt als een roosje. Ook tophotels van over de hele wereld vertrouwen op deze matrassen. We leveren en plaatsen al uw matrassen gratis bij u thuis in Antwerpen.

Lattenbodems van DormiFlex voor een extra ondersteuning

Bij het kopen van uw matras voor uw slaapkamer in Antwerpen en omgeving is het ook mogelijk om een lattenbodem aan te schaffen. Onze lattenbodems van DormiFlex optimaliseren uw slaap. Ze passen zich aan uw lichaamshouding aan en bieden stabiliteit. Daarnaast bieden we ook ergonomische kussens en zijdezacht bedlinnen aan.

Ontdek uw matras in onze showroom

Wenst u matrassen te kopen voor uw slaapkamer in Antwerpen en omgeving? Kom dan naar onze showroom in Wuustwezel, waar we u het gepaste slaapadvies geven. Zo bent u zeker van een ergonomische slaaphouding en geniet u jarenlang van de perfecte nachtrust. Stel al uw vragen over uw matras op het nummer 03 295 63 19.