Matrassen – Matras

Resort Island 5

De matras met subliem slaapcomfort!

Bent u op zoek naar een matras met subliem slaapcomfort, Dan bent u bij Dormex aan het juist adres. Dormex heeft een groot aanbod aan matrassen van de hoogste kwaliteit en in verschillende afmetingen. De meest doorsnee afmetingen zoals 90/200, 140×200 en 160×200 kan u verkrijgen maar ook queensize(180×200) en kingsize(200×200) matrassen. Ook langere lengtematen zijn mogelijk zoals 210cm en 220cm.

Welke matras is de beste?

Dit is zeer persoonlijk. Dit is onder andere afhankelijk van uw lichaamsbouw, gewicht, medische geschiedenis, …
Gezond slapen is meer dan goed slapen alleen. Men slaapt gemiddeld ongeveer 1/3 van de dag.  Het is voor uw lichaam bijgevolg ongelooflijk belangrijk dat het kan genieten van een matras met een goede ondersteuning voor uw gewrichten, een goed contact voor de ontspanning van uw spieren (dit is niet hetzelfde als een goede ondersteuning), …

Spier of rugpijn door mijn matras?

Spier en rugpijn kan zeker verholpen worden door een goede matras. Uiteraard is iedere situatie anders en in sommige gevallen is het volledig wegnemen van rugpijn een utopie (bv bij een ernstig fysiek letsel). De pijn voor een groot stuk verlichten is in ieder geval wel  zeker mogelijk. Heeft u regelmatig rug of spierpijn bij het ontwaken? Boek dan zeker een vrijblijvende afspraak bij onze paramedicus.

Paramedisch slaapadvies

Omdat de keuze nogal overweldigend kan zijn kan u volledig gratis en vrijblijvend beroep doen op Chris, onze paramedisch slaapadviseur. Dankzij zijn jarenlange ervaring als rug verpleger kent hij als geen ander welke belasting het lichaam heeft en hoe dit moet ondersteund worden. Hij begeleid u graag in de keuze naar de beste matras voor jouw lichaam.

Resort Island 4

De juiste matras dankzijn kwaliteitsvol slaapadvies

Om de keuze nogal overweldigend kan zijn kan u volledig gratis en vrijblijvend beroep doen onze Chris, ons paramedisch slaapadviseur. Dankzij zijn jarenlange ervaring als rug verpleger kent hij als geen ander welke belasting het lichaam heeft en hoe dit moet ondersteund worden. Hij begeleid u graag in de keuze naar de beste matras voor jouw lichaam.

Bij Dormex kan u rekenen op kwalitatief slaapadvies door iemand met ervaring in de medische sector. Geen holle woorden!

Luxury Diamond

HET CONTACT MET UW MATRAS

Hierbij wordt het eerste contact met uw matras bedoeld, het eerste gevoel dat in de eerste seconden dat zo belangrijk is.

Dankzij het Simmons-contact kunnen uw spieren zich langzaam ontspannen en kunt u de spanning van de dag laten wegglijden. Hierbij is er de mogelijkheid van zacht tot een hard contact. 

DE ONDERSTEUNING VAN UW MATRAS

Een goed matras bieden een ondersteuning die zich aan uw lichaam aanpast, om uw gewrichten te ontlasten en uw bewegingen gedurende de nacht te verminderen.

Bij onze matrassen worden de drukpunten ideaal verdeeld om zo uw wervelkolom optimaal te ontlasten

DE AFMETINGEN VAN UW MATRAS

Uit de Franse Acticouple-studie is gebleken dat slapen op een matras met voldoende breedte de slaapkwaliteit met bijna 50% toeneemt. 

Een koppel kan met een groter bed dagelijks 20 minuten aan diepe en trage slaap winnen. Deze diepe slaapfase is enorm belangrijk omdat hier het fysieke en geestelijke welzijn ontstaat. Ook de juiste lengte van uw matras is belangrijk.

Boek nu een vrijblijvende afspraak

Wenst u graag de volledige showroom voor u alleen en alle tijd en aandacht van onze paramedisch slaapadviseur, boek dan nu een gratis en vrijblijvende afspraak!.

De afspraak kan steeds na de openingsuren tussen 17.00 en 19.00;
Op zondag en maandag tussen 10.00 en 17.00.

Bel ons op 03 295 63 19 of vul onderstaand mailformulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Velden met een * zijn verplicht.