Beddenwinkel Schoten

Home » Beddenwinkel Schoten

Dormex is de beddenwinkel nabij Brasschaat en Schoten voor uw nieuwe bed met een zalig slaapcomfort. Bij Dormex koopt u kwaliteitsvolle matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en bedlinnen. Door ons advies vindt u het bed dat bij u past en vermijdt u rug- en nekklachten. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor slaapadvies.

Beddenwinkel nabij Brasschaat en Schoten voor uw Simmons-matras

Dormex in Wuustwezel is de officiële verdeler van Beautyrest-matrassen van Simmons. Deze matrassen hebben pocketveren en zorgen voor een geweldige nachtrust. U koopt een innovatieve matras voor een zorgeloze nachtrust, die uw rug ondersteunt. Daarnaast zijn de matrassen zo ontworpen dat u ’s nachts voldoende afkoeling krijgt en u niet hoeft woelen van de warmte. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie op uw Beautyrest-matras. Ontdek deze luxueuze matrassen in uw beddenwinkel nabij Brasschaat en Schoten.

Ultrazachte kussens en donsdekens voor een luxueuze slaap

Bij de beddenwinkel nabij Brasschaat en Schoot koopt u zacht bedlinnen en kussens, die u ook vindt in de beste hotels ter wereld. U geniet thuis van een zijdezachte slaap met het bedlinnen van Vinci, Royal Textile, Soraya, H & L en Damai. Daarnaast testen we samen met u welk ergonomisch hoofdkussen het beste bij uw bed past.

Ontdek uw nieuwe bed en maak een afspraak

Droomt u ervan te slapen als een roosje? Kom dan langs in onze beddenwinkel nabij Brasschaat en Schoten. U komt langs tijdens de openingsuren of u maakt een afspraak voor persoonlijk advies en test in alle rust alle matrassen uit. Maak telefonisch een afspraak op 03 295 63 19.