Kussens

Home » Kussens


Het belang van een hoofdkussen


 

De ondersteuning die een hoofdkussen biedt, is van essentieel belang voor een goede en gezonde nachtrust. Een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen kan gemakkelijk leiden tot slapeloze nachten, een pijnlijke nek en schouders en zelfs hoofdpijn. Een kussen is geen bijzaak, maar een hoofdzaak.

Therapeutic Silver

Het BACIO kussen


 

Flexibel vormgeheugen vezelkussen.  Altijd de juiste ondersteuning.

Ultra zachte vormgeheugen vezel die zich bij elke beweging opnieuw aanpast aan de vorm van je hoofd voor een ideale ondersteuning van de nek. De flexibele vormgeheugen vezels omringen je hoofd als wolkjes, voorkomen en verlichten spanningen in de nek, waardoor je veel rustiger en ontspannen slaapt. Het kussen is vanwege de 100% katoensatijnen hoes makkelijk op te schudden.

Uitvoering: 60 X 60

Het COMFORT SLEEP kussen


 

Het anti-allergische Comfort Sleep kussen is superzacht en moduleerbaar, gevuld met ultra-soepele microvezels waardoor het een écht knuffelkussen wordt. Omdat het zo makkelijk aanpasbaar is, geeft het Comfort Sleep kussen u de vorm en de ondersteuning precies waar u zelf wil.

De 100% katoenen stof is ademend en voelt lekker koel aan.

Uitvoering: 60 X 60

Therapeutic Silver

Het GEL GLAZE COOL kussen


 

Het kussen dat zomer én winter heerlijk slaapt

Zomerzijde :
Het Gel Glaze Cool traagschuim kussen met orthopedische curve voor goede ondersteuning is voorzien van een laag PCM- microcapsules ( Phase Changing Material). Elke beweging voelt telkens opnieuw “koel” aan omdat de capsules warmte opnemen, maar meteen weer afgeven.
De extra frisse “cooling”-tijk versterkt de werking van de PCM voor een heerlijk verfrissende nachtrust.

Winterzijde :
Aangename zachte vocht- en lichaamstemperatuur regulerende stof voor een aangename nachtrust.

Uitvoering: 40 X 60

Therapeutic Silver
Therapeutic Silver

Het ORGANIC COTTON kussen


 

ULTRA ZACHT SPEIRONTSPANNEND KUSSEN
Buitengewoon zacht visco kussen met passende ondersteuning om spieren en gewrichten te ontlasten. Het kussen blijft flexibel,ongeacht de temperatuur, voor een comfortabele nachtrust.

De hoes van natuurlijk biologisch organic katoen is afneembaar,milieuvriendelijk en wasbaar.

Uitvoering: 40 X 60

Het THERAPEUTIC SILVER kussen


 

Dit kussen geeft de perfecte ondersteuning aan uw nek. Uw schouders passen in de uitsnijding van het kussen. Hierdoor blijft het kussen goed op zijn plaats en zal u minder vaak keren tijdens uw nachtrust. Het Therapeutic kussen “draagt” uw hoofd. Uw nekwervels blijven goed recht waardoor spieren kunnen ontspannen. U zal weer lekker pijnvrij kunnen slapen.

Jersey tijk met anti-statisch en electrosmog
werend zilverdraad. De zilverdraad is anti-stress, anti-bacterieel, stofafstotend en schimmelwerend.

Goede thermoregulatie door de luchtkanalen in de kern.
Uitvoering: Medium & Large

Therapeutic Silver
Therapeutic Silver

Het PEARL MEMORY kussen


 

Of u nu gevoelig bent voor nekpijn, of u houdt gewoon van een beetje extra comfort, investeren in een Pearl vlokken traagschuimkussen is een geweldige manier om uw slaapcomfort compleet te maken. Het Pearl Memory kussen is ontworpen om stevig te blijven en uw hoofd en nek beter af te stemmen op uw wervelkolom. Het biedt een uitstekende combinatie van zachtheid en nekondersteuning en helpt u in uw nachtelijke strijd tegen nekpijn en spierspanning. Het Pearl Memory kussen is opschudbaar waardoor u deze gemakkelijk naar uw persoonlijke slaapgewoonte kan vormen.
De combinatie van de goede ondersteunende, elastische en orthopedische eigenschappen van traagschuim met de superzachte huidverzorgende, afneembaar wasbare Pearl hoes bezorgen u een slaapcomfortniveau dat niet kan worden overtroffen!

Uitvoering: 60 x 60 en 40 x 60

Het PEARL CLOVER kussen


 

Of u nu gevoelig bent voor nekpijn, of u houdt gewoon van een beetje extra comfort, investeren in een Pearl vlokken traagschuimkussen is een geweldige manier om uw slaapcomfort compleet te maken. De Pearl kussens zijn ontworpen om stevig te blijven en uw hoofd en nek beter af te stemmen op uw wervelkolom. Ze bieden een uitstekende combinatie van zachtheid en nekondersteuning en helpen je in je nachtelijke strijd tegen nekpijn en spierspanning. De Pearl kussens zijn opschudbaar waardoor je ze gemakkelijk naar je persoonlijke slaapgewoonte kan vormen.

De combinatie van de goede ondersteunende, elastische en orthopedische eigenschappen van traagschuim met de superzachte huidverzorgende, afneembaar wasbare Pearl hoes bezorgen u een slaapcomfortniveau dat niet kan worden overtroffen!

Clover Pearl
Clover Pearl

Het PEARL BOX kussen


 

Het Pearl Box kussen is ontworpen om stevig te blijven en uw hoofd en nek beter af te stemmen op uw wervelkolom. Ze bieden een uitstekende combinatie van zachtheid en nekondersteuning en helpen je in je nachtelijke strijd tegen nekpijn en spierspanning. Het Pearl Box kussen is opschudbaar waardoor je ze gemakkelijk naar je persoonlijke slaapgewoonte kan vormen.

De combinatie van de goede ondersteunende, elastische en orthopedische eigenschappen van traagschuim met de superzachte huidverzorgende, afneembaar wasbare Pearl hoes bezorgen u een slaapcomfortniveau dat niet kan worden overtroffen!

Het RELAX SUPPORT kussen


 

Gel – Soft is visco-elastisch en veel zachter dan latex. Vanwege de ultra veerkracht, soepelheid en snelle reactievermogenpast het
kussen zich onmiddellijk aan als u zich beweegt tijdens het slapen. U krijgt een zachte ondersteuning, waardoor uw spieren zich volledig kunnen ontspannen en u heerlijk zal slapen.

Aloë Vera hoes:  Onze nachtrust moet van optimale kwaliteit zijn om de stress envermoeidheid van ons dagelijks leven uit ons lichaam te halen. Het natuurlijk extract van Aloë Vera heeft het vermogen om huidcellen te vernieuwen en dode huidcellen te verwijderen. De celverjonging en hydratatie van de huid gebeurt tijdens het slapen. Het zachte aanvoelen van de Aloë Vera stof beschermt de elasticiteit en frisheid van de huid en geeft u een knus gevoel. Dit comfortabel gevoel biedt u een ontspannende nachtrust.

Uitvoering: Medium & Large

Support Relax
Sono Dodo

Het SONNO DODO kussen


 

Het kwaliteitsvolle superzachte Sonno Dodo kussen is een zaligheid om op te slapen.

De hoogwaardige extreem dunne premium temperatuurregulerende microvezels en een supercomfortabele hoes van 100% katoen niet krakend naturel satijn, zorgen voor een luxueuze nachtrust.

Het Sonno Dodo kussen geeft uw hoofd een zachte ondersteuning en het kan naar eigen voorkeur in vorm gebracht worden.

Het Sonno Dodo Kussen is makkelijk wasbaar en snel droog. Dagelijks opschudden verlengt de levensduur van uw kussen.

Het DUO PILLOW kussen


 

Ideaal kussen voor wie een correcte ondersteuning nodig heeft voor schouders en nek, maar wie het slapen op een “klassiek vezelkussen” niet wil opgeven. De hoes, gevuld met superzachte microvezels, geeft het comfort van een klassiek kussen maar intern zit een kern van Visco. Deze kern zorgt voor een orthopedische ondersteuning.

Vulling : Visco kussen met microvezellaag
Tijk : 100 % Katoen satijn

Uitvoering: Soft & Medium

Duo Pillow